Voorwaarde en Code

mnijenhuis.com

Ik ben o.a. werkzaam vanuit mijn eigen initiatieven met één belangrijke overeenkomst; de mens centraal. Als opdrachtgever en relatie is het belangrijk te weten met welke ‘zakelijke DNA’ u te maken heeft en welke voorwaarde er worden gehanteerd. Als opdrachtgever en relatie is het belangrijk te weten met welke ‘zakelijke DNA’ u te maken heeft en welke voorwaarde er worden gehanteerd.

Ik ben/we zijn internationaal werkzaam voor vernieuwers, ondernemers, bedrijven, investeerders, NGO’s en beleidsmakers. We staan met opgerolde mouwen klaar om elke klantvraag met passie en toewijding behandelen. Internationaal met meer dan 120 professionals.

100% Value for Money
Mijn klanten en relaties zijn altijd 100% tevreden en betalen heel graag mijn declaratie. Dat maakt mijn inzet nooit te duur. Altijd? Ja…. altijd
Als klant betaal je dus conform afspraak met plezier mijn gevraagde vergoeding. Niet tevreden? Dan betaal je (meestal) niets. In ieder geval ga ik nooit in discussie over de hoogte van de factuur.
Waarom? Ik gaan niet mee in de negatieve mindset of houding van onze medemens. Dit geldt dus ook mijn partners, collega’s en medewerkers. Mijn positieve mindset, passie en bevlogenheid is besmettelijk. Maar ook ik hebben de wijsheid niet in pacht en ook ik maak onbewust fouten.

“Ik sta voor transparantie en ik doe zaken met mensen.
Uitgangspunt is vertrouwen en ethiek.”

Als team…..
De kern van onze strategie is om ons te onderscheiden in de markt door onze pragmatische ‘down to earth’ aanpak waarbij we naast het behalen van lange termijn doelstellingen onze klanten ook direct baten laten incasseren door quick wins op te leveren. Met kantoren op meer dan 12 locaties in Nederland zijn onze consultants en interim manager werkzaam binnen binnen de regio’s Asia Pacific (APAC), West Europa en Noord Amerika.

Onze DNA hebben we vertaald in onze ‘code of ethics‘, en stelt ons in staat een duurzame waarde te creëren voor onze klanten. Als groep ondersteunen we internationaal, zonder winstoogmerk (non-profit),  startups, NGO’s en goede doelen.

Voor meer informatie:

Mijn activiteiten als individu worden gefactureerd vanuit NijnnoVision⇥.


KvK: NL-59006005   |   btw-id:NL002059260B38