Voorwaarde en Code

Ik ben o.a. werkzaam vanuit mijn eigen initiatieven met één belangrijke overeenkomst; de mens centraal. Als opdrachtgever en relatie is het belangrijk te weten met welke ‘zakelijke DNA’ u te maken heeft en welke voorwaarde er worden gehanteerd. Als opdrachtgever en relatie is het belangrijk te weten met welke ‘zakelijke DNA’ u te maken heeft en welke voorwaarde er worden gehanteerd.

Ik ben/we zijn internationaal werkzaam voor vernieuwers, ondernemers, bedrijven, investeerders, NGO’s en beleidsmakers. We staan met opgerolde mouwen klaar om elke klantvraag met passie en toewijding behandelen. Internationaal met meer dan 120 professionals.

Lees ook: Uitsluitingscriteria bij coaching

De kern van onze strategie is om ons te onderscheiden in de markt door onze pragmatische ‘down to earth’ aanpak waarbij we naast het behalen van lange termijn doelstellingen onze klanten ook direct baten laten incasseren door quick wins op te leveren. Met kantoren op meer dan 12 locaties in Nederland zijn onze consultants en interim manager werkzaam binnen binnen de regio’s Asia Pacific (APAC), West Europa en Noord Amerika.

Onze DNA hebben we vertaald in onze ‘code of ethics‘, en stelt ons in staat een duurzame waarde te creëren voor onze klanten. Als groep ondersteunen we internationaal, zonder winstoogmerk (non-profit),  startups, NGO’s en goede doelen.

Voor meer informatie:

  • NijnnoVision: NijnnoVision.com
  • Voor de voorwaarde kijk hier
  • Onze ‘group code of conduct / code of ethics’ kijk hier

Mijn activiteiten als individu worden gefactureerd vanuit NijnnoVision. Meer informatie hierover leest u hier⇥. Informatie over mijn initiatieven lees u hier.

“Ik sta voor transparantie en ik doe zaken met mensen.
Uitgangspunt is vertrouwen en ethiek.”


KvK: NL-59006005   |   btw-id:NL002059260B38