Over Mark

Mijn werk is mijn hobby, ik bied hulp en ondersteuning aan bedrijven en hun directie die op een transformatie-reis zijn, en begeleid hen bij het bepalen van de missie, visie en hoe er te komen (en te blijven). Ik begeleid en ondersteun individuele professionals en wereldburgers. Internationaal.

Intra- & entrepreneur…..

Ik woon, leef en geniet in en rondom Amsterdam. Water, bomen, bossen, duinen, strand en de gezelligheid van de stad; alles binnen handbereik ‘op een steenworp’ afstand. Ik beschouw mezelf ondertussen als een citizen of the world, bezorgd en betrokken bij de dagelijkse uitdagingen van onze leefomgeving.
Getrouwd met Jeannette en een zeer trotse ouder..

I do what I like and I like what I do…

Ik heb veel geleerd van anderen, hoe het niet moet en vooral hoe het anders kan.
Door te struikelen en weer op te staan, veel te lezen, te reizen, te blijven leren en goed te luisteren. Volhardend, leergierig, nieuwsgierig en cognitief sterk. Van nature een analytische, lineaire, creatieve, empathische en methodische denker (balanced left / right brain 🙃), werkzaam op het snijvlak van business, technologie/wetenschap, (radicale) innovatie/reorganisatie en het vermogen de medemens te begeleiden hoe hier mee om te (leren) gaan.

Mindset en geloofsovertuiging: What You Imagine You Become

nijnnovision 2018 23

Waar ik energie van krijg? Verbinden, organiseren, samenwerken, overtuigen, innoveren, doorpakken, gedragsverandering en mensen meekrijgen. Allergisch voor de naar meer graaiende en onethische primaat.

“My attitude is an expression of my values and expectations.”

Ik ben ‘Addicted to Water’, gepassioneerd en verknocht aan outdoor, reizen, sporten, bergbeklimmen & bewandelen, kenpo-kai, kajakken/kanoën, varen, zeilen, bushcrafting, wandelen, speleologie, duiken en alles wat leeft, groeit en ademt. Lezen, technologie & wetenschap, sustainability, sociale- en klimaatinvesteringen, wereldwijde klimaatbeheersing (duurzaamheid, veiligheid, milieu en innovatie), koken, whiskey, wine, wining and dining.


Wat ik doe  |  Mijn drive & doel   |  Tags  |  Referenties  |  My LinkedIn⇥