Intermediair

mnijenhuis.com

Als intermediair zet ik mijn internationaal netwerk in voor o.a. sourcing, funding en innovaties. Maar ook het oplossen van problemen, uitdagingen en het benutten van kansen zijn goede argumenten om mijn bestaande relaties aan te spreken (vice versa).

Ik creƫer een brug tussen organisaties en individuen onderling en vertaal daarbij (op verzoek) uitdagingen naar nieuwe goedlopende initiatieven.

Ooit voor mij begonnen vanuit een vanzelfsprekendheid; het delen van kennis, ervaring en contact met professionals vanuit het oogpunt van ethiek en beleefdheid. Maar tijden veranderen. Kennis, ervaring en een goed netwerk is macht en (helaas) maken daar veel mensen graag misbruik van.

Mijn invulling als intermediair, (be)middelaar, agent, commissionair, bruggenbouwer, contactpersoon en vertrouwenspersoon is geheel afhankelijk van de vraag, behoefte en urgentie en niet vrijblijvend. Vanuit deze rol ben ik betrokken bij vele samenwerkingsverbanden en partnerships, internationale (science & high-tech) start-ups en innovatieprogrammaā€™s.


Interesse gekregen?
Ik ben bereikbaar op 0617000017, info@mnijenhuis.com of kijk hier

cropped-rust1.jpg