Initiatieven

mnijenhuis.com

Samen met mijn relaties, voornamelijk ambitieuze onafhankelijk denkende beslissers, hebben we ideeën, initiatieven en visies (door-)ontwikkeld en gerealiseerd op het snijvlak van business, technologie en innovatie.

Het is 1993, KPN verloor haar monopolie, services providing, internet en mobiele telefonie deed zijn intree. Er ontstond een acute behoefte aan een nieuwe (creatieve en out-of-the-box) benadering voor de Europese corporates in hoe om te gaan met de opkomende technologieën. Inspelend op deze vraag en behoefte uit de markt buig ik mij sindsdien, samen met een aantal ondernemers, over complexe (technologische, maatschappelijke en business gerelateerde) vraagstukken met MVO als uitgangspunt.

Uitgangspunt: Social Intra- & Entrepreneurship

Ondertussen ben ik een trotse (mede) initiator van een reeks van producten, diensten en ondernemingen die, tot op de dag van vandaag, het verschil maken. Ik heb internationaal meerdere succesvolle initiatieven mogen ontplooien en heb veel tegenslag en de ware aard van vele ‘professionals’ mogen incasseren. Alles op een hoop heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan, veel mensen en organisaties mogen begeleiden naar een ‘next level’ en heb ik talloze succesvolle ondernemers en bestuurders leren kennen die mij met hun advies en passie bijstaan. Lees hier verder…


Interesse gekregen? Kijk eens op:

Voor meer informatie ben ik bereikbaar op 0617000017, info@mnijenhuis.com of kijk hier

cropped-rust1.jpg