Initiatieven

Mark Nijenhuis ©Mijn passie? Ontwikkelen en realiseren, innoveren, implementeren, optimaliseren en managen echte uitdagingen. En dat op het snijvlak van business, technologie en innovatie.

Het is 1993, KPN verloor haar monopolie, services providing, internet en mobiele telefonie deed zijn intree. Er ontstond een acute behoefte aan een nieuwe (creatieve en out-of-the-box) benadering voor de Europese corporates in hoe om te gaan met de opkomende technologieën. Inspelend op deze vraag en behoefte uit de markt buig ik mij sindsdien, samen met een aantal ondernemers, over complexe (technologische, maatschappelijke en business gerelateerde) vraagstukken.

Sindsdien heb ik internationaal meerdere succesvolle initiatieven ontplooid, heb ik veel tegenslag en de ware aard van vele ‘professionals’ mogen incasseren. Alles op een hoop heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan, veel mensen en organisaties mogen begeleiden naar een ‘next level’ en heb ik talloze succesvolle ondernemers en bestuurders leren kennen die mij met hun advies en passie bijstaan.

Intra- & Entrepreneurship
Vandaag de dag ben ik (mede) initiator van een reeks van initiatieven zoals;

 • NijnnoVision,
  Consultancy & Interim Management
 • FutureSolve,
  Change & Innovatie Management, van Strategie naar Executie
 • Options4Life,
  Thematische coaching, training, begeleiding & ondersteuning
 • I-Tutor,
  Trainingen, workshops, seminars, masterclasses en gastcolleges

Interesse gekregen?
Bel mij straks even op 0617000017 of kijk hier